Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie, Search Engine Optimization (SEO), is een proces waarmee u de hoogst mogelijke positie voor uw website kunt behalen bij zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. Wil een website een goede positie behalen in de zoekresultaten, dan zal deze moeten voldoen aan de eisen van de zoekmachines. De eisen zijn op te delen in drie zogenaamde pilaren.

Gratis SEO Scan

Benieuwd hoe uw site scoort bij Zoekmachine Google? Vul hier uw website en relevante zoekwoorden in en zie hoe u hoger kunt komen bij Google!

Zoekmachine Optimalisatie Pilaren

Om een hogere notering te behalen bij zoekmachines wanneer relevante zoekwoorden worden ingevuld, is het van belang goed te scoren bij deze drie pilaren. Wanneer uw website alleen goed scoort bij twee van de drie pilaren, wordt een goede notering bij bijvoorbeeld Google een stuk gecompliceerder.

  • Techniek: Correcte code structuur van de website.
  • Content: Teksten en afbeeldingen op de website.
  • Links: Links vanaf andere websites naar de website.

Zoekmachine Optimalisatie Advies

Zelf uw website optimaliseren voor zoekmachines? Kies dan voor het zoekmachineoptimalisatie advies. Wij maken in dat geval een diepgaande analyse van uw website op wel 150 punten. Vervolgens geven wij aan welke onderdelen van de site veranderd dienen te worden om een hogere notering bij Google, Yahoo en Bing te behalen. Lees meer over Zoekmachine Optimalisatie Advies.

Zoekmachine Optimaliseren

Uw website optimaliseren voor zoekmachines als Google? Laat 050media uw website optimaliseren. Wij scannen eerst uw website om de verbeterpunten te kunnen identificeren. Vervolgens zullen wij alle mogelijke punten aanpassen om zo een hogere notering bij zoekmachines te behalen. Lees hier meer over Zoekmachine Optimaliseren.

SEO-Techniek

Techniek is de basispilaar om goed te kunnen scoren bij zoekmachines. Hieronder valt de taal van de opbouw van de webpagina, de zogenaamde HTML-taal. Deze taal dient qua opmaak rekening te houden met een verscheidenheid aan vereisten van zoekmachines. Onze taalopbouw sluit precies aan bij deze eisen. Lees meer over SEO-techniek.

Linkbuilding Campagne

Het creëren van links vanaf andere websites naar uw website is een vereiste om goed te scoren bij Google en andere zoekmachines. U kunt echter geen willekeurige links creëren, aangezien dit van negatieve invloed kan zijn op uw notering. Kies daarom voor linkbuilding campagne van 050media. Lees hier meer over Linkbuilding campagne.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

Admarkt gecertificeerd Google partner