Zoekmachine Optimaliseren (SEO)

Wilt u een website die zo hoog mogelijk scoort bij zoekmachines en vooral bij Google op relevante zoekwoorden? Laat uw website dan optimaliseren door 050media. Wij analyseren eerst de website op de drie zoekmachine pilaren: Techniek, Content en Links. Vervolgens geven wij aan welke onderdelen aandacht nodig hebben. Daarna gaan wij dit onderdeel voor u optimaliseren. Dit doen we waar nodig in samenspraak met de websitebeheerder en u.

Onderdelen

Eerst kijken wij hoe de techniek van de website is: slecht, matig of goed. Wij zorgen dat de code uiteindelijk helemaal correct is. Wanneer deze basis gelegd is, beginnen we met de content te analyseren en te optimaliseren. Tot slot wordt de linkpopulariteit aangepakt. Wij maken analyses van uw links en van de concurrentie. Vervolgens proberen wij zoveel mogelijk relevante links te creёren voor uw website. Tot slot gaan we kleine aanpassingen testen door middel van zogenaamde A/B-testing zodat we het optimale resultaat behalen.

Samen naar succes

Alle drie de onderdelen doet 050media samen met u. Als de techniek aangepast dient te worden, gebeurt dit in overleg met uw websitebeheerder. Bij de content zal 050media samen met uw tekstschrijver(s) doornemen welke content het belangrijkste is en waarop gelet moet worden bij het generen van nieuwe teksten en afbeeldingen. Bij linkpopulariteit kunt u zelf ook vaak eenvoudig al een bijdrage leveren aan succes door middel van webpagina's die bereid zijn een link te plaatsen of te ruilen.

Voordelen SEO van 050media

  • Kennis van de meest recente SEO eisen & updates.
  • Diverse geslaagde zoekmachineoptimalisatie campagnes uitgevoerd.
  • Geheel op maat.
  • Gebruik van professionele en legale technieken.

Interesse

Zoekmachineoptimalisatie toepassen op uw website? Neem contact op met 050media of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

Admarkt gecertificeerd Google partner