Website Usability

De Engelse term Usability heeft de laatste jaren in Nederland veel bekendheid gekregen. Het wordt vaak genoemd met de betekenis gebruiksvriendelijkheid of bruikbaarheid, alleen is Usability meer dan dat. Met Usability van websites wordt de website of webwinkel zo ingericht dat de gebruiker in staat is om op een eenvoudige en snelle manier hetgeen te vinden op de website waar hij naar zoekt. Bijvoorbeeld een product, contactinformatie, referenties of productinformatie. Usability is een van de allerbelangrijkste onderdelen van Online Marketing. Immers bij een website of webwinkel die de gebruiker niet helpt op een eenvoudige en snelle manier hetgeen te vinden wat hij zoekt, zal de bezoeker naar alle waarschijnlijkheid niet meer terugkeren. Dit zal dan ook geen conversie opleveren, zoals een aankoop of contactaanvraag.

Gratis Usabilty Scan

Benieuwd naar de mogelijkheden van Usability voor uw website? Is uw website wel gebruiksvriendelijk genoeg?
Vul hier uw gegevens in voor een Gratis Usability Scan.

Usability Analyse

In bezit van een website of webwinkel? Benieuwd of uw huidige website zo is ingericht dat het zoveel mogelijk nieuwe klanten oplevert? Wilt u een lager weigeringspercentage en dus minder bezoekers die binnen tien seconden uw site verlaten? Lees hier meer over Usability Analyse.

Design voor Conversie

Bedrijven worden steeds afhankelijker van hun website. Meer en meer gebruikers bezoeken eerst de website van een bedrijf voordat ze contact opnemen. Een website dient daarom zo ontworpen te worden dat het de gebruiker in staat stelt zo eenvoudig en snel mogelijk over de website te navigeren. Tevens dient het design klanten niet af te schrikken. Niet correcte designs kunnen er voor zorgen dat soms meer dan 50% van de bezoekers binnen tien seconden uw website verlaat. Lees meer over Design voor Conversie.

Landingspagina's ontwerpen

Een landingspagina is de webpagina waar de gebruiker op komt wanneer hij op een advertentie zoals Google Adwords of een link in een nieuwsbrief klikt. Ook productpagina's uit een webshop die in de organische resultaten van Google staan, vallen hieronder. Deze pagina's dienen ingericht te worden om conversies te bevorderen. Alleen is dit vaak niet het geval. Wij leveren landingspagina's die geoptimaliseerd zijn voor conversie. Lees meer over Landingspagina's ontwerpen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

Admarkt gecertificeerd Google partner