Zoekmachineoptimalisatie Techniek (SEO)

Techniek is de basispilaar van zoekmachineoptimalisatie (SEO). 050media heeft veel ervaring met het corrigeren en opbouwen van een zoekmachine correcte techniek. Met techniek wordt de zogenaamde HTML-code bedoeld. zoekmachines zoals Google stellen diverse eisen aan deze code voordat een website goed scoort in de zoekresultaten. 050media kan uw code zo opstellen dat het aan deze eisen voldoet of adviseren hoe uw huidige code het beste aangepast kan worden.

HTML-Code

Techniek staat voor de opbouw van de website in programmeertaal. De opbouw van deze taal dient aan diverse eisen te voldoen van de zoekmachines. Een goed voorbeeld hiervan is dat het gebruik van META Tags en HTML-title en de verhouding tussen code en content. Te veel code betekent een lagere positie bij Google, aangezien belangrijke content zo hoog mogelijk in de pagina vindbaar moet zijn voor de beste waardering.

Overzicht ZilverCMS

Om altijd aan deze eisen te voldoen heeft 050media gekozen voor het gebruik van ZilverCMS voor te ontwikkelen websites of webwinkels naast Magento, Joomla en overige e-Commerce oplossingen. Hieronder een korte opsommingen van de belangrijkste ZilverCMS kenmerken:

  • Basis voor zoekmachine optimalisatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Altijd up-to-date
  • Weergave van bezoekerstatistieken
  • Webwinkel met iDeal en creditcard betalingen
  • Voor meer info en video's, ga naar de site ZilverCMS e-Commerce

Interesse

Wilt u dat uw huidige of nieuwe website of webwinkel die goed scoort bij zoekmachines? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

Admarkt gecertificeerd Google partner