AdWordsCampagne | Optimalisatie | Tool | Advies

Wat is Google AdEords?

Google AdWords is het online advertentie programma van Google. Deze advertenties zijn aan de rechterzijde en links bovenaan zichtbaar bij bijna alle zoekwoorden.

Voordelen Google AdWords

De voordelen van Google AdWords op een rijtje:

  • Alleen relevante bezoekers zien uw advertenties.
  • U betaalt alleen per klik.
  • Uw advertenties zijn aan te passen per zoekwoord en zo zeer relevant.
  • Adverteren via AdWords is een stuk voordeliger dan offline adverteren.

Gratis AdWords Advies

Benieuwd naar de mogelijkheden van AdWords voor uw website? Vraag gratis advies aan.
Vul hier geheel vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AdWords Campagne starten

Interesse of overtuigd van Google AdWords? 050media bouwt voor u een campagne op maat. U geeft aan wat uw budget is en welke producten en/of diensten het belangrijkste zijn. Wij ontwikkelen en optimaliseren hierna uw Google AdWords Campagne. Lees hier meer over Google AdWords Campagne.

AdWords Optimalisatie

Al in het bezit van Google AdWords Campagne(s)? Het idee dat u te veel betaalt? Levert het te weinig conversies op? 050media brengt AdWords optimalisatie advies uit. Wij analyseren vrijblijvend uw huidige campagne en geven aan of we de campagne kunnen optimaliseren. Vraag hier Gratis AdWords optimalisatie advies aan.

adMan de AdWords Tool

Bent u in het bezit van een webwinkel met meer dan 2.000 producten of een reisbureau met meerdere bestemmingen? Kies dan voor een geautomatiseerde Google AdWords campagne. Hierdoor wordt er alleen met de juiste dagprijzen en beschikbare producten geadverteerd. Lees hier meer over de AdWords Tool adMan.

Interesse in AdWords?

Heeft u vragen of interesse in Google AdWords? Weten wat voor een campagne of advies interessant is voor uw bedrijf? Neem contact op met 050media of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

Admarkt gecertificeerd Google partner