Facebook Marketing

Facebook is het grootste sociale netwerk ter wereld en met miljoenen actieve gebruikers een zeer interessant platform om aanwezig te zijn als bedrijf. Bent u een bedrijf dat continu op zoek is naar nieuwe manieren om potentiële klanten te bereiken en graag de huidige klanten meerwaarde biedt? U heeft dan ongetwijfeld al een Facebook bedrijfspagina aangemaakt. Wilt u graag nog meer uit dit kanaal halen en de ROI van dit kanaal verhogen? Facebook marketing kan dan interessant voor u zijn.

Facebook Strategie

Wanneer u begint met Facebook marketing bij 050media gaan we eerst samen met u een strategie uitdenken. Hierbij wordt rekening gehouden met uw missie, visie en doelen, uw uitstraling en uw concurrenten. Louter commerciële boodschappen worden niet gewaardeerd op Facebook en daarom is het belangrijk dat de Facebook strategie gericht is op het bieden van meerwaarde aan de bezoekers en fans. In de Facebook strategie worden ook doelen gesteld zodat u weet wat u kunt verwachten.

Inrichten Facebook Bedrijfspagina

Uw Facebook bedrijfspagina is het online profiel van uw bedrijf. Deze pagina moet daarom aansluiten bij uw huisstijl en een goed beeld geven van de sfeer en werkzaamheden in uw bedrijf. De designers van 050media ontwerpen het uiterlijk van uw Facebook bedrijfspagina, zodat het aan deze voorwaarden voldoet. U kunt ook zelf als basis even een facebookpage opmaken, voorbeeld hiervan is hier te zien haxo. Dit kunt u zelf in een klein uurtje al neer zetten. Onze online marketeers stellen de Facebook bedrijfspagina vervolgens in door het gebruik van Facebook apps als welkomstpagina's en exclusieve pagina's voor fans. Zo heeft u binnen de korste keren een fantastische Facebook pagina waar u trots op kunt zijn!

Facebook Advertising

Wanneer u ingelogd bent op Facebook ziet u aan de rechterkant enkele advertenties staan. Wist u dat deze advertenties zeer specifiek voor u opgesteld zijn? Met een enorme gebruikersdatabase waarbij ontzettend veel informatie per gebruiker is opgeslagen heeft Facebook een schat aan informatie voor adverteerders. Met Facebook Advertising is het mogelijk om zeer specifiek een marktsegment te bereiken, wij kunnen de gehele markt namelijk opdelen op leeftijd, geslacht, geaardheid, interesses of bijvoorbeeld geografische kenmerken. Naast het zeer specifiek definieëren van het marktsegment kunnen wij ook testen met diverse advertentieteksten en afbeeldingen om te kijken welke de hoogste conversie opleverd. Op deze manier haalt u maximaal rendement uit uw advertentiebudget.

Interesse in Facebook Marketing?

Wilt uw brainstormen over mogelijke Facebook strategieën voor uw organisatie? Uw Facebook bedrijfspagina strak inrichten of starten met Facebook Advertising? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

Admarkt gecertificeerd Google partner